Кой говори от мое име? България съм аз. Не си спомням

...
 Кой говори от мое име? България съм аз. Не си спомням
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Оправихме България, сега ще оправим и света

 

" Кой приказва от мое име? България съм аз. Не си припомням да съм осъждал каквото и да било " ; " Крайно дразнещо и неуместно е когато някой, който не е определен от българския народ, приказва от името на този народ! " ; " Недопустимо е да си украински гълъб и български ястреб ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 
А питахте ли БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

От името на кого се изказвате и дефинитивно ликвидарате националния интерес. За кого работят " ръководещите "????????????
 
Кой приказва от мое име?
България съм аз. Не си припомням да съм осъждал каквото и да било.
 
Отвратен
Крайно дразнещо и неуместно е когато някой, който не е определен от българския народ, приказва от името на този народ!
 
Поздрави от Каравелово, Богдан, Слатина
Недопустимо е да си украински гълъб и български ястреб.
 
тралала
Оправихме България, в този момент ще оправим и света. Между другото хората в Донецк и Луганск демонстрираха удивително неизменност в напъните си да отстоят достолепието си и може би са от дребното, които в действителност заслужиха едно по-добро бъдеще. Има версии, че някои ръководители там като Моторола и Гиви са били еднообразно неуместни както на украинците, по този начин и на руснаците.
 
Стефан
Тази противозаконна военна експанзия, осъществена от страна, непрекъснат член на Съвета за сигурност. Войните на Съединени американски щати да не би да не са законна военна експанзия от страна, която не е член на съвета за сигурност?
 
" директно нарушение на Устава на Организацията "?
И по кое време се сетихме за устава на Организация на обединените нации? Въздушните удари против остатъчна Югославия бяха осъществени със единодушието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации? Ами войната в Ирак? Тогава бяхме променлив член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, и позицията ни беше че " България ще поддържа потреблението на военна мощ за разоръжаване на Ирак, даже и без поддръжката на Организация на обединените нации ".
 
teridan
България осъди ли противозаконната военна експанзия в Ирак, в Сирия, в Либия или в Сърбия? Осъди ли откъсването на Косово от Сърбия, освен това без референдуми, допитвания или някакъв различен сходен акт, легализиращ сходно отделяне? И какво значи да осъдиш референдум? Скоро ли ще почнем да осъждаме избори?
 
Вуйчето
Странно, че и сърбите се снижават. Май на тоя стадий по този начин би трябвало.
 
ЗИП
Нешке, ти си нещо, като " съвестта на нацията ", само че разбери че тва което се случва в света е великански геополитически прелом надалеч надхвърлящ нашенските си дребни закачки.Радев няма друга алтернатива, както и никой различен политик. Да забележим Орбан докога ще издържи?:)
 
Мила от Марс
Ние имаме огромен проблем с адекватността - не знам кои сме, какви сме, къде сме и за какво сме, каква ни е личната полезност. Все би трябвало да се закачим за някого - в случай че не е Русия, ще е Западът, не знаем какво е нашето лично място и роля. На Радев не му е елементарно, само че мисля, че той в действителност мисли за националния интерес, въпреки да прави неточности.
 
рис
А къде ви беше безпокойството, когато по улиците на украина нацистите вилнееха със закани " москалей на ножей ". Никой от Българското държавно управление не сподели дума против това. Служебното правителстви и Радев се изложиха, говорейки от името на хората в България без да са ги питали.
 
teridan
Това, което изкарва от равновесие запада, е че са наясно че точно това е желанието на популацията в тези региони. А в хартата за правата на индивида на Организация на обединените нации е заложен правилото за право на самоопределение, даже когато формалната власт се пробва да им оспори това право.
 
Carmageddon
България е пешка на шахматната дъска Европа. Други местят фигурите. За положително или зло, само че от България нищо не зависи. Много е дребна, оскъдна, няма капацитет, няма запаси, няма нюкове, няма национална теория. Дневния ред на историята се дефинира от спечелилите. Кой разбрал-разбрал.
 
Стоил Малевски
Аз не знам за случай Америка да окупира непознати територии и да ги причислява с измислени референдуми. Последно са включили Аляска, която Русия им е продала. Повтарям, Русия е продала част от земята и популацията си!
 
янки
За какво са им на Съединени американски щати референдуми, вършат си военни бази където намерят слабаци по света и причисляват ресурсите към Съединени американски щати. Ние за какво платихме 3 милиарда за хартиени самолети, тъй като и тук слабак до слабака, подготвени да продадат и майка си, както този министър на външните въздействия в България. Сигурно доста се е зарадвал, като са му разрешили да се изкашля.
 
Александър
Поредното доказателство за дебелоочието и фалша за Запада! Саудитска Арабия към този момент 10 години не е спряла да бомбардира Йемен и сътвори най - огромната филантропична злополука в района. Третира дамите на равно с кравите. Уби и разчлени отстъпник с брутална показност. А нашият президент желае още наказания против Русия в името на европейските полезности
 
Стигна се до така наречен " вътрешна емиграция " за някой желае да резервира себеуважението си
живеейки в толкоз невъзпитана среда, с изключение на от малките екрани, политика и различен публичен живот тъй като се усеща омерзен и афектиран от обстоятелството, че е част от толкоз просташка среда, в която даже и продавачите в магазините се обръщат на " ти ", а младите даже не схващат че това е неприемливо. Какво ти достолепие измежду маса хора избрали да са недостойни.
 
Бай Иван
За страдание това е истината! Почти всеки българин се управлява от правилото останало от турското иго: " Покорна главичка остра сабя не сече! " И все чакаме някой да ни освободи, а ние най-вече да надигаме глас в кръчмите или пред компютрите!
 
Димитър Димов, " Осъдени души ":
" Внезапно Фани почувствува боязън. Внезапно изпита злокобното чувство, че е попаднала в страна, където някой бе отключил и пуснал лудите на независимост, които от своя страна бяха взели по някакъв метод властта и в този момент преследваха естествените хора. Това чувство бе поразително по своята реалност. " А вие нямате ли същото поразително, злокобно чувство?
 
Последвайте ”Гласове " в.
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР